Hvordan deaktiverer Google Games Sync?

Er du en av de forskjellige men neskene på planeten som elsker å spille spill på smarttelefonen, bærbar PC eller datamaskin? Hvis svaret er ja, bør du lære mer om Google og hvordan det kan være nyttig for deg.

Selv om dette programmet først ble introdusert for den tekniske verden som en søkemotor, har det blitt mer enn det i løpet av kort tid. Den har nå et senter der du kan laste ned alle typer applikasjoner og spill uten problemer, kalt Google Play Store. Som et resultat bør du prøve ditt beste for å lære mer om det ved hjelp av Google støtte team når du får tid.


Ikke bare det, men dette programmet kan også gi deg en spill applikasjon der du kan lagre alle spill programmene dine uten problemer. Derfor bør du laste ned og installere Google Games så snart som mulig hvis du ønsker å oppnå de mest passende resultatene innen kort tid.


Uansett hvem du er eller hvor lenge du har brukt applikasjonen, kan det være betydelig utfordrende for deg å bruke dette programmet hvis dette er første gang. Men betyr det at du bør gi opp? Nei.


I tider som disse er en av de viktigste tingene du bør gjøre å snakke med Google tekniske støtte team og be om hjelp. De er ganske vennlige og effektive, så du kan sette din lit til dem på en vellykket og sikker måte. De vil gjøre deg i stand til å bruke applikasjonen uten ytterligere utfordringer.


Bortsett fra det er det noen få trinn du kan ta hvis du ønsker å deaktivere synkroniserings alternativet for Google spill. La oss nå ta en detaljert titt på dem for en bedre forståelse:

  • Det første du må gjøre er å starte smarttelefonen og åpne Chrome applikasjonen
  • En ny side åpnes på skjermen din, try på profilen din øverst til høyre
  • Fra det nye settet med alternativer som åpnes, trykk på Synkroniser
  • En ny skjerm vises på skjermen din, try på Slå av synkronisering knappen
  • Slå av dataene for alle programmer du ikke ønsker å synkronisere

Hvis du ikke klarer å fullføre noen av trinnene ovenfor, ring Google støtte Norge nummer så snart som mulig.

Relatert blogg



Popular posts from this blog

Hvordan angi regler for Google skjemaet ditt?

Hvordan deaktiverer jeg Google Autofullføring?