Hvordan deaktiverer jeg Google Autofullføring?

Ønsker du å leve på en planet der hver oppgave blir utført ved hjelp av teknologi og internett? Hvis svaret ditt er ja, vet du allerede at programvare, nettsteder og sosiale medie plattformer er hov ed aspektene du må fokusere på. Det er forskjellige typer applikasjoner tilgjengelig i disse dager, men Google er den mest populære og pålitelige.

Det er et multinasjonalt teknologi selskap som i utgang spunktet startet sin reise som søkemotor. Men ved hjelp av sin popularitet fikk dette selskapet en sjanse til å investere i andre teknologio mråder også. Som et resultat bør du prøve ditt beste for å vite mer om hvordan dette programmet og dets fasiliteter fungerer ved hjelp av Google støtte team når du kan.


En av ho vedg runnene til at denne applikasjonen er populær i dag, er fordi den er enkel å få tilgang til og navigere. Alle disse aspektene vil gi deg de beste mulighetene samtidig som problemene reduseres betraktelig.


Går du gjennom en utfordrende periode og prøver å forstå hvordan du installerer og registrerer deg for en førsteklasses søkemotorplattform som Google på datamaskinen, bærbar PC eller smarttelefon siden dette er første gang? Hvis svaret er ja, er du kanskje ikke sikker på hvordan du skal sikre at du gjør alt riktig.


I tider som disse bør du snakke med Google tekniske støtte team og oppfordre dem til å gi tips. Det er en gruppe utdannede fagfolk som ble grundig opplært, så du kan stole på dem uten problemer.


Bortsett fra det er det noen få instruksjoner du kan følge for å deaktivere Google Autofullføring. De er:

  • Det første du må gjøre er å åpne Google programvaren på det valgte systemet
  • Når hov edv induet åpnes, velg profil bilde ikonet øverst til høyre på skjermen, og trykk deretter på fanen Innstillinger
  • Fra den neste listen over alternativer som vises foran deg, trykker du på Generelt knappen umiddelbart
  • Du finner et alternativ kalt Autofullfør innstillinger på neste side, åpne det
  • Slå av funksjonen på riktig måte og lagre endringene før du går ut av vinduet

Du kan ringe Google støtte Norge nummer hvis du har flere spørsmål.

Relatert blogg


Popular posts from this blog

Hvordan angi regler for Google skjemaet ditt?

Hvordan deaktiverer Google Games Sync?