Hvordan angi regler for Google skjemaet ditt?

Er du en av de mange menneskene på planeten som leter etter en søknad for å lage elektroniske skjemaer? Hvis svaret ditt er ja, bør du lære mer om Google og hvordan det kan hjelpe deg så snart som mulig. De fleste av dere vet kanskje allerede at denne applikasjonen opprinnelig ble introdusert som en søkemotor.

Men på grunn av sin utbredte bruk, har Google nå blitt en multinasjonal organisasjon som driver med alle aspekter av teknologi. Som et resultat bør du huske på å vite mer om hvordan det kan være til nytte for deg med hjelp fra Google støtte team så snart du får tid.


Dette programmet vil gjøre det praktisk for deg å sende meldinger, opprette e-postadresser, reklamere for merkevaren din, slå opp informasjon, laste ned filer osv. uten problemer. En av hove dgrunnene til at dette programmet er veldig populært blant folk i dag, er at det er en flerbruks applikasjon. Derfor kan du stole på tjenestene deres uten ytterligere vurdering.


Er dette en av de første gangene du har prøvd å forstå og finne ut hvordan du kan bruke de mange funksjonene som tilbys av en applikasjon som Google? Hvis svaret er ja, er du kanskje ikke sikker på hva du skal gjøre eller hvor du skal begynne.


Men er det en god nok grunn for deg til å gi opp? Nei. Det er fordi Google tekniske støtte Norge team er klar til enhver tid for å gi deg tips og forslag. Når du befinner deg i en vanskelig situasjon, er det bare å kontakte disse fagpersonene, så vil de veilede deg.


Bortsett fra det er det noen få trinn du bør følge hvis du ønsker å angi regler for Google skjemaet ditt. La oss nå se nærmere på dem:

  • Det første du må gjøre er å laste ned Google Forms og åpne en fil på den
  • Trykk på Legg til-knappen og inkorporer alle typer spørsmål
  • Trykk på Mer-knappen du kommer over og velg Svar validering
  • Når du befinner deg på den nye siden, velg typen regel du vil angi
  • Gå helt til høyre og skriv inn en feilmelding som du vil at folk skal se når de gir et svar som ikke følger reglene

Hvis du ønsker å få mer data om denne applikasjonen, ring Google støtte nummer umiddelbart.


Relatert blogg


Hvordan deaktiverer jeg Google Autofullføring?


Popular posts from this blog

Hvordan deaktiverer jeg Google Autofullføring?

Hvordan deaktiverer Google Games Sync?